واژه داینامیک به معنای پویا و متحرک است که در علوم بسیاری مورد استفاده قرار میگیرد.سایت ها نیز از نظر نوع مدیریت مطالب در دو نوع داینامیک و استاتیک ساخته میشوند. در این مطلب قصد داریم به بررسی نمونه سایت داینامیک بپردازیم.

سایت داینامیک چیست؟

این روزها بیشتر وبسایت ها به صورت داینامیک طراحی میشوند به این مفهوم که محتویات موجود در سایت بر اثرعواملی مانند گذشت زمان، کار و … تغییر میکند. عموما تمام سایت هایی که دارای سیستم ثبت نام هستند به صورت داینامیک ساخته میشوند که در میان آن ها میتوان به سایت های آموزشی، خبری و فروشگاه های اینترنتی اشاره کرد.

بیشتر این مدل وبسایت ها به یک بانک اطلاعاتی متصل میگردند که یک سیستم بسیار اصولی و منظم در جهت نگهداری اطلاعات است. به عنوان مثال در مواقعی که قصد دارید اطلاعات کارکنان یک مجموعه را ذخیره کنید و هر زمان که لازم شد آن ها را تغییر دهید و یا یک لیست آماری از مشخصات پرسنل تهیه نمایید سایت های داینامیک میتوانند بسیار کمک کننده باشند و این امکانات را به سادگی در اختیار شما قرار دهند.

در ادامه امکانات چندین نمونه سایت داینامیک به شما معرفی میکنیم.

بهترین نمونه سایت داینامیک

مزایای طراحی سایت داینامیک

نمونه سایت داینامیک دارای مزایای بسیاری است و به همین دلیل افراد زیادی آن ها را انتخاب میکنند. این مزایا شامل موارد زیر میشوند:

سادگی آپدیت سایت

در یک نمونه کار سایت داینامیک شما به سادگی میتوانید مراحل مربوط به آپدیت آن را انجام دهید به دلیل اینکه این وبسایت ها به یک پایگاه داده وصل شده و این مسئله موجب میشود که هر نوع به روز رسانی در آن ها به راحتی صورت بگیرد بدون اینکه به دانش فنی زیادی نیاز باشد.

تجربه کاربری بهتر

سایت های داینامیک از نظر تجربه کاربری بسیار قوی عمل میکنند. پویا بودن نمونه وبسایت های داینامیک باعث میشود که تجربه کاربری بهتری را خلق کنند. ساده بودن ساختار این سایت ها یکی از عوامل موثر بر این موضوع است.

کمک به موتورهای جستجو

به روز بودن یک سایت از عواملی است که از اهمیت بسزایی برای موتورهای جستجو برخوردار می باشد. در سایت های داینامیک به دلیل اینکه به روز رسانی ساده است و سایت به صورت منظم آپدیت میگردد باعث ارسال این پیام به موتورهای جستجو میشود که این سایت بسیار فعالیت منظم و پویایی دارد.

جذاب بودن برای کاربران

ایجاد تغییرات ظاهری در سایت های داینامیک بسیار راحت است و باعث میشود کاربران هر زمان که به سایت سر میزنند محتوا و تغییرات جدیدی را مشاهده کنند. این موضوع جذابیت وبسایت شما را برای کاربران تا حد زیادی افزایش میدهد.

مزایای طراحی و نمونه سایت داینامیک

مراحل و نحوه طراحی سایت داینامیک

مرحله اول: نیاز سنجی سایت

اولین مرحله برای طراحی نمونه سایت داینامیک نیاز سنجی آن است. نیاز سنجی به این معنا است که شما به چه نوع وبسایتی نیاز دارید و چه امکاناتی را باید برای آن در نظر بگیرید. این موضوع دارای اهمیت بسیاری است و باید در قدم اول به آن پرداخته شود.

مرحله دوم: ایده پردازی

در قدم دوم لازم است تا شما برای وبسایتتان ایده پردازی کنید. داشتن یک ایده برای طراحی سایت داینامیک میتواند شما را در میان رقبایتان متمایز کند و شرایط خوبی را برای شما ایجاد نماید. برای اینکه در این زمینه بهتر عمل کنید باید ایده های مختلف را مورد برسی قرار دهید.

مرحله سوم: شروع طراحی و ارائه دموی اولیه

در این مرحله طراحی سایت آغاز میشود و پس از اتمام کار دموی اولیه به کارفرما برای بررسی ارائه میگردد و پس از آن بنا به درخواست کارفرما تغییراتی روی سایت اعمال خواهد شد.

مرحله چهارم: ارزیابی مجدد شرایط سایت و تصمیم گیری نهایی

در این مرحله شرایط طراحی  باید مجددا ارزیابی شود و دموی سایت با دقت بیشتری توسط طرفین مورد بررسی قرار بگیرد. چنانچه کارفرما خواسته دیگری داشته باشد در این مرحله طراح اقدام به انجام آن میکند.

مرحله پنجم: تولید محتوای اولیه سایت

در مرحله پنجم باید تولید محتوای اولیه سایت انجام شود. به عنوان مثال میتوان در این مرحله به تولید محتوای لندینگ پیج ها پرداخت.

مرحله ششم: اتمام طراحی و بهینه سازی نهایی سایت

اکنون مرحله تحویل سایت به مشتری است که در آن کارفرما و طراح اقدام به بهینه سازی نهایی سایت میکنند. انجام این مرحله باعث ایده آل شدن طراحی نهایی وبسایت میشود.

مرحله هفتم: آموزش سیستم مدیریت محتوا به کارفرما

در مرحله نهایی طراحی نمونه سایت داینامیک نحوه کار با سیستم محتوای مدیریت سایت به کارفرما آموزش داده میشود.

مراحل و نحوه طراحی سایت داینامیک و نمونه سایت داینامیک

هزینه طراحی سایت داینامیک

هزینه طراحی نمونه سایت داینامیک به پارامترهای مختلفی بستگی دارد که در ادامه مهم ترین آن ها را ذکر میکنیم:

نوع وبسایت انتخابی

امکانات ارائه شده

هزینه های مربوط به هاست و دامین

هزینه تولید محتوای اولیه

تجربه و تبحر طراح یا شرکت طراحی سایت مورد نظر

ساخت سایت فروشگاهی داینامیک

نمونه سایت های داینامیک به دلایل زیر بهترین انتخاب برای فروشگاه های اینترنتی هستند :

بدون نیاز به پرداخت هزینه در جهت به روز رسانی سایت

امکان ایجاد تغییرات در هر زمان و مکان بدون نیاز به دانش فنی زیاد

دارای قابلیت ایجاد اسلاید شو

برخورداری از گالری تصاویر با امکان ایجاد تغییر در تصاویر

بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو

بدون محدودیت برای ایجاد صفحات در سایت

برخورداری از پنل مدیریت کامل

نمونه ساخت سایت فروشگاهی داینامیک

طراحی سایت خبری داینامیک

طراحی سایت خبری به صورت داینامیک نیز یک انتخاب ایده آل محسوب میشود به دلیل اینکه مالک سایت میتواند به سادگی مدیریت آن را بر عهده بگیرد بدون اینکه به طور مداوم به طراح نیازداشته باشد.

به دلیل اینکه سایت های خبری همواره نیاز به تغییر و اضافه کردن مطالب جدید را دارند باید به صورت داینامیک طراحی شوند تا اعمال تغییرات در آن ها به آسانی قابل انجام باشد.

سیستم مدیریت محتوای رایگان موجب شده که هزینه های مربوط به طراحی این نوع سایت ها تا حد زیادی نسبت به نمونه های استاتیک کاهش پیدا کند.

طراحی سایت خبری داینامیک به شما این امکان را میدهد که محتواها را به روز رسانی کنید. این قابلیت برای سایت های خبری از اهمیت زیادی برخوردار است. محتوای جدید باعث میشود که کاربران دوباره برای خواندن مطالب جدید به سایت شما سر بزنند و این موضوع موجب بهتر دیده شدن سایت شما در موتورهای جستجو میشود.

طراحی سایت داینامیک شرکتی

اگر قصد طراحی سایت شرکتی را دارید به دلیل عوامل زیر بهترین انتخاب برای شما نمونه سایت های داینامیک است:

بدون محدودیت در ایجاد صفحات

اختصاص دادن بخش های مجزا برای درج اطلاعات کارمندان

امکان تغییر اطلاعات

به روز رسانی آسان

ویرایش در کوتاهترین زمان

امکان مدیریت وبسایت بدون نیاز به دانش کامپیوتری

برای طراحی سایت داینامیک و دریافت مشاوره رایگان در این خصوص کافیست با مجموعه گیتی گت تماس بگیرید.