طراحی سایت بازرگانی در دنیایی که هرروز بیشتر به سمت آنلاین شدن پیش می‌رود، یکی از ملزومات یک شرکت بازرگانی است. یک شرکت بازرگانی باید بتواند روابط خود را تقویت کند و شرکای مختلفی به دست بیاورد. سابق بر این، برای داشتن ارتباطات مختلف در سطح جهان لازم بود که سایت داشته باشید. امروزه ماجرا از این هم نزدیک‌تر شده و حتی برای این که بتوانید افراد مختلف را در شهر خود پیدا کنید، باید در گوگل سرچ کنید! شاید این شرایط هنوز در شهرهای کوچک وجود نداشته باشد، اما در شهرهای بزرگ و استان‌های مختلف، اکثر افراد سعی در معرفی خود در فضای مجازی دارند. بدیهی است که اگر یک شرکت بازرگانی تاسیس کرده اید یکی از گام‌های مهم برای موفق شدن شما، این است که سایت اختصاصی خود را طراحی کنید. در این مطلب قصد داریم شما را با خود همراه کنیم تا در خصوص طراحی سایت بازرگانی بیشتر صحبت کنیم. با ما همراه باشید.

طراحی سایت بازرگانی
طراحی سایت بازرگانی

ضرورت طراحی سایت بازرگانی


طراحی یک سایت برای بسیاری از کسب و کارها ضروری است. در دنیای کنونی تمامی کسب و کارها و حتی فروشگاه‌های محصولات خانگی نیز برای بهتر کردن کسب و کار خود از سایت استفاده می‌کنند. نکته این است که هر چند طراحی سایت باعث می‌شود که کسب و کارها بهتر به فروش محصولات بپردازند و نسبت به رقبا مزیت رقابتی ایجاد کنند، اما در خصوص یک شرکت بازرگانی چنین نیست! در واقع طراحی سایت بازرگانی اهمیتی دو چندان دارد و می‌توان از آن به عنوان یک ضرورت برای شرکت‌های بازرگانی یاد کرد.


ارتباط با مشتریان خارج از محدودیت زمانی


اساس یک شرکت بازرگانی بر صادرات و واردات می‌چرخد. برای صادرات و واردات، باید با کشورهای مختلف، روابط بین المللی داشته باشیم تا بتوانیم یک شرکت موفق بازرگانی داشته باشیم. ارتباط گرفتن با کشورهای مختلف نیازمند لوازم ارتباطی مناسب است. یکی از این لوازم سایت است که با طراحی سایت بازرگانی می‌توان به آن دسترسی پیدا کرد. بسیاری از نقاط دنیا اختلاف زمانی زیادی با هم دارند و به شرایطی نیازمند هستند که راحت‌تر با هم صحبت کنند. شما با استفاده از طراحی سایت بازرگانی، می‌توانید بدون محدودیت زمانی، خود را به هم صنفانی که در سراسر دنیا دارید معرفی کنید. در واقع با طراحی سایت بازرگانی می‌توانید به صورت 24 ساعته و در تمامی روزهای هفته، مشتریان خود را پذیرش نمایید و از بابت از دست دادن آن‌ها نگران نباشید.


ارتباط با مشتریان خارج از محدودیت مکانی


محدودیت مکانی نیز یکی دیگر از مسائلی است که با طراحی سایت بازرگانی، از مقابل شما برداشته می‌شود. در گذشته برای این که با یک شرکت خارجی به تفاهم برسید، مجبور بودید ساعت‌ها سفر کنید و در کشور مقابل و یا کشور سوم، به دیدار بپردازید. این در حالی است که ممکن بود در مسائل ابتدایی نیز به مشکل بخورید و تنها هزینه‌های سفر و ساعت‌ها زمان تلف شده بدون بازدهی آورده‌ی شما باشد! در شرایط کنونی با استفاده از یک سایت بازرگانی، می‌توانید این هزینه‌ها را کنار بزنید و به راحتی با شرکای خود تعامل کنید.

مزایای طراحی سایت بازرگانی
چرا باید سایت بازرگانی برای شرکت خود طراحی کنیم؟


برندسازی و افزایش کیفیت


موضوع دیگری که باعث می‌شود طراحی سایت بازرگانی برای یک شرکت بازرگانی تبدیل به ضرورت شود، برندسازی است. بدون این که برندسازی انجام دهید نمی‌توانید موفق باشید. امروزه حتی یک فروشگاه لباس کوچک نیز برای موفق شدن و ادامه دار شدن مسیر موفقیتش نیاز به برندسازی دارد. یکی از لوازم برندسازی به خصوص در عرصه جهانی و بین المللی، طراحی سایت است. بدیهی است که یک شرکت بازرگانی که قصد کار بین المللی دارد، حتماً باید سایت اختصاصی خود را طراحی نماید.


پیدا کردن مشتریان بیشتر


زمانی که به طراحی سایت بازرگانی می‌پردازید، این سایت را از جهات مختلف سئو می‌کنید. سئوی سایت باعث می‌شود که در سایت شما در زمینه‌ی کاری ای که دارید، در صفحات اول سرچ مخاطبانتان بیاید. از این طریق شما می‌توانید مشتریان بسیار زیادی را که به صورت بالقوه در بازار وجود دارند، به خود جلب کنید. در شرایط عادی و بدون سایت ممکن است که شما هرگز به این مشتریان وصل نشوید، اما طراحی سایت بازرگانی به شما کمک می‌کند که با افزایش جامعه مخاطبین هدف خود، مشتریان بیشتر و در نتیجه سود بسیار بیشتری را به دست بیاورید.


ویژگی‌های سایت بازرگانی


طراحی سایت بازرگانی کاری نیست که بتوان به سادگی و با استفاده از طراحان تازه کار انجام داد. علاوه بر این سایت‌های بازرگانی با هم قابل مقایسه نیستند و نمی‌توان یک سایت بازرگانی که مثلاً در زمینه فولاد کار می‌کند را شبیه یک سایت بازرگانی که در زمینه مواد غذایی مشغول به کار است مقایسه کرد. برای طراحی سایت بازرگانی باید مخاطب هدف و زمینه کاری را به دقت سنجید و بعد از نیازسنجی مخاطب و رصد رقبا، گرافیک و تم سایت را متناسب با یافته‌ها طراحی کرد. بنابراین تیمی که برای طراحی سایت بازرگانی خود انتخاب می‌کنید، باید از نظر گرافیکی نیز پر ایده و خلاق باشند. با این وجود برخی از ویژگی‌ها در سایت‌های بازرگانی مختلف مشترک است. در این بخش از این مطلب قصد داریم به بررسی این ویژگی‌ها بپردازیم. در واقع می‌خواهیم بررسی کنیم که اساس یک سایت بازرگانی باید چه ویژگی‌هایی را داشته باشد.


امکان پشتیبانی از چند زبان


یکی از مهم‌ترین ویژگی‌ها پشتیبانی از زبان انگلیسی است. زبان انگلیسی زبانی متداول است و برای ارتباط برقرار کردن با سایر کشورها یک واسطه مناسب است. با این حال باید بررسی کنید که افراد مخاطب شما بیشتر چه کسانی هستند. برخی از کشورها دوست ندارند به زبان انگلیسی صحبت کنند و به آن مسلط نیز نیستند. علاوه بر این، اگر بتوانید پشتیبانی از زبان مشتریانتان را در سایت قرار دهید آن‌ها را به خود علاقمند می‌کنید. برای مثال برای مردم اسپانیولی زبان دنیا که جمعیت زیادی نیز هستند، قابلیت پشتیبانی از این زبان را قرار دهید. اگر شرکای شما بیشتر مردم چین یا هند هستند نیز قابلیت پشتیبانی از این زبان‌ها را در وبسایت خود قرار دهید. این موضوع هم شما را حرفه ای تر نشان می‌دهد و هم در مخاطبتان احساس بهتری ایجاد می‌کند.


ارائه محصولات و خدمات


بدیهی است که باید در سایت خود، محصولاتی که ارائه می‌کنید را معرفی کنید. در واقع بدون این که محصولات خود را در سایت ارائه کنید نمی‌توانید ادعا کنید که یک سایت بازرگانی دارید. در ارائه محصولات اصول بازاریابی را به کار ببرید. تمایز محصولات خود با سایر محصولات را نشان دهید و مزیت‌های رقابتی خود را به رخ بکشید. به مشتریانتان دلیلی بدهید که به جای بقیه، شما را انتخاب کند.


افتخارات و رزومه شرکت


زمانی که افتخارات و رزومه‌ی شرکت خود را به مشتریان توضیح می‌دهید، به آن‌ها اجازه می‌دهید که با دلایل بهتری شما را انتخاب کنند. بدون شک هرکسی دوست دارد با شرکت تجاری ای کار کند که دارای شرایط مناسبی باشد. هرچه تجربیات بیشتری داشته باشید و به افتخارات بیشتری دست یافته باشید، برای شرکت‌های مختلف قابل اطمینان تر هستید. بنابراین تمامی افتخارات و تجاربی که به دست آورده اید را در سایت بازرگانی خود قرار دهید.

بخش های مختلف طراحی سایت بازرگانی
بخش های مختلف در طراحی سایت بازرگانی


گالری تصاویر


در طراحی سایت بازرگانی، باید عکس‌های مناسبی از محل کار و محل شرکت، پرسنل، محصولات و … قرار دهید. قراردادن عکس‌های مختلف در سایت شرکت بازرگانی، باعث می‌شود که اطمینان بیشتری به شما بکنند. تمامی افراد با تصاویر و فیلم‌ها بهتر ارتباط برقرار می‌کنند. اگر عکس محصولات خود را در سایت قرار ندهید، درصد بسیار زیادی از مخاطبان خود را از دست خواهید داد. توجه کنید که قرار نیست صرفاً تصاویر محصولات را دانلود کنید و قرار دهید، بلکه هر چقدر عکس‌ها واقعی باشند و خودتان آن‌ها را از محصولات گرفته باشید و تگ اختصاصی نیز روی آن‌ها قرار داده باشید، بهتر نتیجه می‌گیرید.


صفحات معرفی شرکت و درباره ما


تمامی شرکت‌ها، صفحه‌ی معرفی شرکت و درباره‌ی ما دارند. این که در این بخش‌ها چه چیزی می‌نویسید و چه طور خودتان را معرفی می‌کنید، اهمیت زیادی دارد. تجربیات شرکت، سال تاسیس، شعار شرکت و … باید در این بخش‌ها قرار داده شوند. زمانی که طراحی سایت بازرگانی خود را به یک شرکت مناسب بسپارید، می‌توانید مطمئن شوید که تولید محتوا را برای صفحات مختلف سایت بازرگانی شما، از جمله صفحه‌ی معرفی و درباره‌ی ما به خوبی انجام می‌دهند.


دسته بندی محصولات مختلف


برای این که به بهترین شکل ممکن مشتریان خود را به سمت محصولاتتان هدایت کنید، آن‌ها را در دسته بندی‌های مختلف قرار دهید. به این صورت مشتری می‌تواند به راحتی به محصولی که می‌خواهد دسترسی پیدا کند. این کار نظم و ترتیب سایت شما را نیز بالا می‌برد. بدیهی است که افراد، هر چقدر هم شلخته یا نامرتب باشند، نظم را دوست دارند. این نظم سرعت دسترسی را نیز بالا می‌برد و این سرعت در دنیای کنونی که افراد انتظار دارند همه چیز سریع پیش برود مهم است.


اطلاعات تماس با شما


یکی دیگر از بخش‌هایی که در طراحی سایت بازرگانی باید در نظر بگیرید، اطلاعات تماس است. شما باید اطلاعاتی از قبیل لوکیشن محل کار، تلفن ثابت، تلفن فکس و ایمیل را برای افراد سراسر دنیا در نظر بگیرید. برخی از افراد این اطلاعات را در بخشی از سایت می‌گذارند که دسترسی به آن سخت می‌شود! باید این اطلاعات را به خوبی مقابل دیدگان بازدیدکنندگان از سایت قرار دهید تا بتوانند به راحتی با شما تماس بگیرند. خوب است که در سایت نیز یک فرم تماس طراحی کنید تا بازدیدکنندگان بتوانند به راحتی از طریق آن با شما گفت و گو کنند.


نمایندگی فروش


اگر نمایندگی‌های فروش مختلفی دارید، باید یک صفحه در طراحی سایت بازرگانی خود در نظر بگیرید و آن‌ها را معرفی کنید. چه نمایندگی‌های فروش شما در ایران باشند و چه در خارج از کشور، تمامی آن‌ها را به همراه شماره تماس و آدرس کامل قرار دهید. هم چنین ممکن است برخی افراد بخواهند از شما نمایندگی فروش اخذ کنند. فرم اخذ نمایندگی فروش و شرایط آن را نیز در سایت خود بگذارید تا افراد بتوانند ابتدا شرایط را بررسی کرده و فرم را برای شما ارسال کنند. در این حالت کارهای عادی شما در شرکت نیز با سرعت بیشتری پیش می‌رود.


سرعت بالا


سرعت بالای سایت یکی از مهم‌ترین مولفه هایی است که در طراحی سایت بازرگانی باید در نظر داشته باشید. اگر لود شدن هر یک از صفحات شما مدت طولانی ای طول بکشد، نمی‌توانید مشتریان زیادی را به خود جذب کنید، زیرا آن‌ها بعد از دقایقی ناامید شده و سایت شما را ترک می‌کنند. علاوه بر این، سرعت نامناسب و مشکلاتی از این دست، به مشتریان و شرکای تجاری شما این حس را می‌دهد که شما به اندازه‌ی کافی به کسب و کاری که دارید اهمیت نمی‌دهید.

همه چیز راجب طراحی سایت بازرگانی
ویژگی های طراحی سایت بازرگانی


گرافیک زیبا و جذاب


طراحی سایت بازرگانی باید شکیل و سنگین باشد و در عین حال، آنقدر جذاب باشد که دیدگان را خسته نکند. رنگ‌های خنثی و ترکیب رنگ‌های نه چندان جالب که در سایت‌های آماده می‌بینید، نمی‌توانند به شما کمک کنند، بلکه بازدیدکنندگان را خسته نیز می‌کند. همان طور که در یکی از بخش‌های قبلی نیز توضیح دادیم، تیم طراحی سایت بازرگانی که انتخاب می‌کنید باید بهترین ایده‌های گرافیکی را داشته باشند. برای اطمینان حاصل کردن از این مورد، می‌توانید از نمونه کارهای تیمی که انتخاب می‌کنید بازدید حاصل فرمایید.


طراحی سایت بازرگانی خود را به کدام تیم بسپاریم؟


تا این جای مطلب در خصوص ضرورت طراحی سایت بازرگانی برای شرکت‌های بازرگانی و ویژگی‌هایی که یک سایت بازرگانی باید داشته باشد صحبت کردیم. اگر قصد طراحی سایت بازرگانی دارید، تیم طراحی سایت گیتی گت در خدمت شماست. تیم گیتی گت، بیش از 11 سال سابقه طراحی سایت و اپلیکیشن دارد و می‌تواند به شما عزیزان در جهت طراحی سایت‌های مختلف از جمله سایت بازرگانی و هم چنین اپلیکیشن، کمک بسیاری نماید. در صورت تمایل به ارتباط و اطلاعات بیشتر، کافی است با شماره تماس‌های اعلام شده در آخر صفحه تماس حاصل بفرمایید.


جمع بندی نکات طراحی سایت بازرگانی


شرکت‌های بازرگانی مختلف، باید بتوانند شرکای مختلفی در داخل و خارج از کشور پیدا کنند. کار این شرکت‌ها که صادرات و واردات است، بسیار به ارتباطات بین المللی که برقرار می‌کنند بستگی دارد. یکی از مهم‌ترین روش‌های پیدا کردن ارتباطات بین المللی و برندسازی، طراحی سایت است. در این مقاله ما در خصوص ضروریات مختلف طراحی سایت برای شرکت های بازرگانی صحبت کردیم. در ادامه در خصوص ویژگی ها و بخش های مختلف یک سایت صحبت کردیم که باعث می شوند یک سایت بازرگانی کارایی داشته باشد. امیدواریم این نکات به رشد و تعالی شرکت بازرگانی شما کمک شایانی نماید.