این روزها نام فریلنسر به وفور شنیده می‌شود. فریلنسر به شخصی گفته می‌شود که کارهای مختلف را به شکل پروژه‌ای انجام می‌دهد و به صورت کاملاً مستقل برای خودش کار می‌کند. این فرد می‌تواند کارهای مختلفی را انجام دهد که یکی از آن‌ها طراحی وب سایت است. فریلنسر طراحی سایت به صورت کاملاً مستقل به طراحی سایت می‌پردازد و به طور مستقیم از مشتری پول می‌گیرد. در ادامه مطلب شما را با شغل فریلنسری آشنا خواهیم کرد و به نحوه استخدام او می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

فریلنسر طراحی سایت
استخدام فریلنسر طراحی وب سایت

فریلنسر به چه کسی گفته می‌شود؟

در ابتدای مطلب بهتر است شما را با شغل فریلنسری بیشتر آشنا کنیم و به شما بگوییم فریلنسری چیست؟ فریلنسر به فردی گفته می‌شود که به صورت کاملاً مستقل و بر اساس تخصصی که دارد، به انجام برخی قراردادهای مجزای کاری می‌پردازد و بابت انجام کارهایش به طور مستقیم از مشتری پول می‌گیرد. پروژه‌های کاری فرد فریلنسر ممکن است به صورت هم‌زمان باشند و یا یکی پس از دیگری به او واگذار شوند.


در واقع می‌توان گفت که فریلنسر می‌تواند میزان کار خود را تعیین کند. حتی ممکن است برخی شرکت‌ها فریلنسرها را به صورت پاره وقت استخدام کرده و پس از اتمام پروژه با آن‌ها قطع همکاری کنند. اگر شما نیز طراح وب سایت، عکاس، نویسنده و … هستید و به صورت پروژه‌ای کار می‌کنید، در واقع می‌توانید خود را فریلنسر بدانید. امروزه تعداد فریلنسرها بسیار زیاد است و شما می‌توانید برای بسیاری از کارهای خود از آن‌ها کمک بگیرید.

طراحی کردن وب سایت به صورت فریلنسینگ

اگر شما نیز یکی از افرادی هستید که تخصص طراحی وب سایت را دارند، می‌توانید به عنوان فریلنسر طراحی سایت و به صورت پروژه‌ای از افراد و وب سایت‌های مختلف پروژه بگیرید. شما به عنوان طراح وب سایت باید بتوانید وب سایت اینترنتی ای را طراحی کنید که با خواسته‌های کارفرمایتان مطابقت دارد.

همچنین این امکان برای شما فراهم است که پروژه‌های مختلف را به صورت هم‌زمان یا به نوبت انجام دهید. در زمان طراحی وب سایت باید به مسائل مختلفی همچون عوامل موثر بر دستمزد طراحی سایت، سرعت سایت و … نیز توجه کنید و بر اساس آن قیمتی به مشتری پیشنهاد دهید.


توصیه ما به شما این است که سرتان را خیلی شلوغ نکنید و سعی کنید پروژه‌هایتان را یکی پس از دیگری انجام دهید؛ زیرا حجم کار زیاد ممکن است فشار مضاعفی را به شما وارد کند و خلاقیت را از شما بگیرد. در این زمان شما قادر به انجام کارهایتان به شکل درست نخواهید بود. می‌توان گفت طراحی وب سایت ترکیبی از هنر، مهارت و فن است و هر فردی قادر به انجام آن نیست. شما برای طراحی مناسب یک سایت نیاز به خلاقیت و مهارت دارید.

مزایای فریلنسر طراحی سایت
مهم‌ترین و اصلی‌ترین مزایای فریلنسر طراحی سایت

مزایای اصلی فریلنسر طراحی سایت

همان طور که می‌دانید، فریلنسر بودن مزایای بسیار زیادی را برای شما به همراه دارد. شما بدون این که یونیفرم بپوشید و حتی بخواهید لباس‌هایتان را عوض کنید، به راحتی می‌توانید داخل منزلتان سایت طراحی کنید و از آن طریق برای خود درآمد خوبی به دست آورید. می‌توان گفت که شما به عنوان فریلنسر طراحی سایت محیط کاری بی‌دغدغه‌ای دارید و نیازی نیست از کسی حرف بشنوید. در ادامه مهم‌ترین مزیت‌های فریلنسر بودن را با هم بررسی می‌کنیم:

  • شما به صورت مستقل کار می‌کنید و پروژه می‌گیرید و کارفرمایی ندارید.
  • شما می‌توانید از کشورهای دیگر پروژه بگیرید و درآمد ارزی و دلاری داشته باشید.
  • شما می‌توانید زمانی که سفر هستید یا به تعطیلات رفته‌اید، به راحتی روی پروژه‌های خود کار کنید.
  • شما به عنوان طراح وب سایت قادر هستید از فریلنسری به عنوان یک شغل دوم استفاده کنید و آن را در کنار شغل اصلیتان ادامه دهید.
  • با استفاده از فریلنسری طراحی وب‌سایت می‌توانید درآمد اضافه داشته باشید.
  • در حال حاضر هیچ گونه مالیاتی برای فریلنسر طراح سایت در نظر گرفته نشده است و نیازی نیست مالیات بپردازید.
  • می‌توانید به شکل هم‌زمان روی چندین پروژه کار کنید. در واقع، هیچ محدودیتی برای شما وجود ندارد.
فریلنسر طراحی سایت و مهارت های مورد نیاز او
یافتن بهترین فریلنسر طراحی سایت

مهارت‌های مورد نیاز برای فریلنسر شدن در زمینه طراحی سایت

برای این که بتوانید در طراحی سایت به عنوان یک فریلنسر موفق عمل کنید، باید دارای برخی مهارت خاص باشید. این مهارت‌ها به شما کمک می‌کنند که پروژه‌های بیشتری بگیرید و درآمد بیشتری کسب کنید. شما می‌توانید از طریق وب سایت‌های مختلف مانند پونیشا برای خود پروژه طراحی سایت بگیرید و از این طریق درآمد کسب کنید. در ادامه برخی از مهم‌ترین مهارت‌های لازم فریلنسر طراحی سایت را به شما معرفی خواهیم کرد:

  • داشتن آشنایی کامل با صفحه سازها
  • آشنا بودن اولیه با قسمت مربوط به گرافیک
  • داشتن اطلاعات مناسب در مورد طراحی‌های مدرن برای سایت‌های مختلف
  • دانستن نحوه کار با افزونه و ابزارک‌ها
  • آشنا بودن با اصول مذاکره و فن بیان برای جذب بیشتر مشتری
  • دارا بودن قدرت بازاریابی برای گرفتن پروژه
  • داشتن قابلیت نوشتن و ویرایش محتوای مربوط به وب‌سایت
  • آشنا بودن با حل مشکلات کد نویسی سایت
  • بلد بودن نحوه به‌روزرسانی وب‌سایت
  • تعیین کردن نیازها و احتیاجات مهم فنی سایت
  • به وجود آوردن فایل‌های پشتیبان

هر چه در این مهارت‌ها حرفه‌ای‌تر باشید، بهتر می‌توانید پروژه دریافت کنید. شما با داشتن فن بیان مناسب می‌توانید به خوبی با مشتری‌هایتان بحث و گفتگو کنید و از این طریق می‌توانید درآمد خود را ارتقا دهید. سعی کنید همواره مهارت‌ها و تخصص‌هایتان را ارتقا دهید تا بتوانید بهتر و بیشتر کسب درآمد کنید. مهم‌ترین مزیت این کار این است که شما هیچ کارفرمایی ندارید و خودتان هزینه طراحی وب سایت را تعیین می‌کنید.

درآمد فریلنسر طراحی سایت
مهم‌ترین اشتباهات فریلنسرهای تازه‌کار در طراحی سایت

سخن پایانی

بهتر است بدانید شما به عنوان فریلنسر طراحی سایت می‌توانید خودتان درآمدتان را تعیین کنید. همچنین می‌توانید پروژه‌های مختلف را به صورت هم‌زمان بگیرید و درآمد بیشتری کسب کنید، البته فریلنسرها قادر هستند از فریلنسینگ به عنوان یک شغل دوم با درآمد اضافه استفاده کنند. دقت داشته باشید که همواره در جهت افزایش مهارت‌های خود برای بهبود شغلتان تلاش کنید تا بتوانید درآمد خود را بالا ببرید.